04.10.2013. Deafness By Noise + Anger @ Monteparadiso klub

Početkom listopada Monteparadiso klub ponovno otvara svoja vrata! Drugi po redu koncert nove koncertne sezone Monteparadiso kluba održati će se u petak, 04.10.2013. kada će nastupiti legendarni hrvatski hardcore bend Deafness By Noise, uz support pulskog hardcore benda Anger.


Deafness By Noise je bend iz Samobora aktivan na sceni od 1991. godine. Do sada su odradili preko 500 koncerata, 10 samostalnih europskih turneja, kao i turneja sa svjetski poznatim imenima hardcore scene. 2008. godine potpisali su za izdavača I Scream Records. Na europskoj hardcore sceni izgradili su reputaciju najpoznatijeg i najboljeg hardcore benda Hrvatske i regije.

Više o Deafness By Noise možete saznati ovdje.

Anger je pulski hardcore bend proizašao iz nekadašnjeg Mad Face-a. Svoju glazbu definiraju kao njujorški hardcore s primjesama thrash metala. Iza sebe imaju brojne samostalne koncerte i nastupe na festivalima, a posebno ističu odličan odnos s publikom.

Više o Angeru možete saznati ovdje.

Dan ranije, 03.10.2013. u Monteparadisu će nastupiti ruski art chaos folk bend Ankylym. Više o eventu saznajte ovdje.Vidimo se u Monteparadisu!