15.10.2013. Bernays Propaganda + Monozid @Monteparadiso


U utorak, 15.10.2013. u Monteparadiso klubu nastupiti će njemački post -  punk bend Monozid koji je do sada ostvario zavidnu brojku održanih koncerata i turneja na čak tri kontinenta. Zajedno s Monozidom nastupiti će i jedan od najpoznatijih bendova regije - Bernays Propaganda iz Makedonije, plesni post punk bend sa šarmantnim ženskim vokalom, ali snažnim političkim porukama, koji iza sebe ima na stotinu odsviranih koncerata.


 


     
Makedonski bend Bernays Propaganda ukratko se može opisati kao plesni post punk bend sa šarmantnim ženskim vokalom. Međutim radi se o bendu sa snažnim političkim porukama. Bernays Propaganda slovi trenutno kao jedan on međunarodno najpoznatijih bendova regije na sceni. Aktivni su od 2007. godine, a do sada su odradili na stotine koncerata, svirajući doslovno u svakom kutku Europe.

Više o bendu Bernays Propaganda možete saznati ovdje.Monozid je bend osnovanu u Leipzigu 2003. godine. Njihova glazba je miks post punka sa utjecajima noise rocka, novog vala 80ih te shoegazea. Iza sebe imaju dva izdanja. Posljednjih godina odradili su čak 13 turneja po Europi, Sjedinjenim Američkim Državama i Sibiru, te su odsvirali preko 200 koncerata.

Više o bendu Monozid možete saznati ovdje.


Koncert počinje u 22 sata.

Facebook event.
Google + event.


Vidimo se u Monteparadisu!