Legendarni britanski bend 999 u Monteparadiso klubu!


U utorak, 12.11.2013. u Monteparadiso klubu koncert će održati jedan od  najdugovječnijih bendova britanske punk ere - 999, koji će u sklopu svoje europske turneje posjetiti  i Pulu. Zajedno sa njima nastupiti će i legendarni pulski hardcore bend Pasmaters.
Legendarni britanski punk rock/rock bend 999 aktivan je na sceni još od prosinca daleke 1976. godine. Već svojim prvim energičnim koncertima po londonskim pubovima i klubovima stekli su reputaciju najboljeg londonskog live benda, a svojim singlovima i albumima osvojili su britanske top ljestvice čak nekoliko puta. Odrađujući turneje po SAD-u smjestili su svoja dva albuma i na Billboardovu 200 ljestvicu. Između 1978. i 2007. godine izdali su 14 singlova i 12 studijskih albuma, a s godinama vrlo aktivnog djelovanja na sceni pozicionirali su se kao vodeća sila britanskog novog vala. U 37 godina staža bend je prošao kroz samo dvije trajne promjene u postavi, koja se od 1991. godine do danas nije promijenila. Danas slove za jedan od najdugovječnijih bendova britanske punk ere, što zasigurno ne duguju velikom publicitetu ili ugovorima s velikim izdavačima, već jednostavno usmenoj predaji brojnih obožavatelja, koja se do danas proširila na gotovo svaku zemlju svijeta. Uostalom, činjenici da se ovaj bend zasluženo može nazvati legendarnim u prilog idu i ove impresivne brojke: do danas imaju iza sebe 16 turneja po SAD-u, 111 londonskih koncerata, 46 turneja po Velikoj Britaniji te 28 europskih turneja.  Ove jeseni kreću na novu europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Monteparadiso.

Više o bendu 999 možete saznati na ovdje.Pasmaters je pulski hardcore bend, aktivan na  sceni od 1984. godine, uz povremene stanke u djelovanju koje je pratilo i nekoliko promjena u postavi. Bend danas djeluje u četveročlanom sastavu, a njihov album iz 2008. godine "Seeing Through Hardcore" mnogi nazivaju najboljim hrvatskim hardcore albumom. Svojim zvukom hardcorea 80ih i odličnim koncertima stekli su status ponajboljeg pulskog hardcore benda. Trenutno rade na novom albumu.


Više o bendu Pasmaters možete saznati ovdje.


Koncert počinje u 21:30 sati.


Facebook event.
Google+ event.


Vidimo se u Monteparadisu!