Divided Minds + Modern Delusion @Monteparadiso Club

Posljednji vikend u ožujku (subota, 29.03.2014.) rezerviran je za dva zanimljiva zagrebačka benda - punk rock bend Divided Minds i post-punk bend Modern Delusion. Oba pod zagrebačkim labelom Doomtown Records na pozornici Monteparadisa predstaviti će svoja izdanja koja su pokupila odlične kritike. 
      
Modern Delusion je novi zagrebački trojac sastavljen od bivših ili sadašnjih članova bendova Dykemann Family, Black Gust, Welcomin' Committee in Flames, the Babies i Daily Trash. Njihov zvuk miks je nekoliko žanrova od kojih se posebno ističu melankolični post-punk, garage punk i synth - punk. Izdali su kazetu pod zagrebačkim labelom Doomtown Records. Aktivni su od ljeta 2013. godine. Modern Delusion čine Goran Lautar (gitara, vokal), Darija Turina (synth, vokal) i Dirt Sleeze (bubnjevi). 

Više o bendu Modern Delusion možete saznati ovdje.


Divided Minds je zanimljiv punk rock trio iz Zagreba. Izdali su demo kazetu za izdavačku kuću Doomtown Records (čiji su vlasnici dva člana benda) i uz nekoliko koncerata odradili europsku turneju zajedno s bratskim bendom Black Gust koje smo imali priliku vidjeti i čuti čak dvaput u Puli. Njihova glazba specifični je miks melodičnog hardcorea s kraja 70ih i početka 80ih i garažnog punka.

Više o bendu Divided Minds možete saznati ovdje.

Koncert će početi u 22 sata. Vidimo se u Monteparadisu!