15 godina Monteparadiso kluba

15. rođendan Monteparadiso kluba
Despite Everything + SEEHEARSPEAK + Bandage + The Shock
25.06.2014.
Dvorište Rojca & Monteparadiso Club
Start: 19:30 h
Upad free!

Došlo je ljeto, što znači da je došlo i vrijeme zatvaranja ovogodišnje klupske sezone Monteparadisa. Osim uspješno odrađene koncertne sezone na koju smo jako ponosni, imamo još jedan razlog za slavlje. Naime, Monteparadiso klub slavi svoj 15. rođendan! Zato te pozivamo na rođendansku feštu u srijedu, 25.06.2014. u dvorište Rojca gdje će druženje uz free roštilj i snagriju započeti u 19:30 sati. Glazbeni dio rođendana održati će se nešto kasnije u klubu gdje častimo besplatnim koncertom bendova Despite Everything, SEEHEARSPEAK, Bandage i The ShockDespite Everything je bend iz Atene čiji članovi već neko vrijeme osim pozornice i mikrofona, dijele strast za dugim vožnjama i punk rockom. Iza sebe imaju četiri izdanja, a do sada su bili na turnejama po Europi i SAD-u nekoliko puta.

Više o bendu Despite Everything možeš saznati ovdje.SEEHEARSPEAK je slovenski otvoreni projekt koji je nastavak poznatog slovenkog benda inXsane. Ovaj trojac svira melodic hardcore punk i predstavlja bijeg od stvarnosti za sve one koji preživljavaju u ovom svijetu. Oni su zadivljeni onim što vide, uče od onog što čuju i pričaju iz iskustva.

Više o bendu SEEHEARSPEAK možeš saznati ovdje.Bandage je grčki punk rock bend sastavljen od četiri "prestarih da bi bili mladi, ali ne toliko starih" prijatelja koji sviraju spoj muzike u kojoj su odrasli i muzike koju slušaju danas. Uvijek u potrazi za novim mjestima i ljudima pozivaju te da ih poslušaš i dođeš pozdraviti na koncert.

Više o bendu Bandage možeš saznati ovdje.The Shock je mladi pulski bend, aktivan od 2011. godine. Da ime benda odgovara i reakciji koju kod publike izaziva uvjerili su se mnogi na njihovim koncertima, a mi jedva čekamo ovaj koncert da nas opet šokiraju.

Više o bendu The Shock možeš saznati ovdje.


Realizacija programa omogućena je uz podršku Grada Pule.