Debeli Precjednik + Noisefight @Monteparadiso

Debeli Precjednik + Noisefight
Subota, 06.12.2014.
Monteparadiso Club
Start: 22:30 h

U subotu, 06.12.2014. u Monteparadiso klubu nastupiti će legendarni osječki bend Debeli Precjednik uz support pulskog melodic hardcore benda Noisefight.


Debeli Precjednik je bend nastao 1994. godine u Osijeku. Kroz sve ove godine neprestanog sviranja i angažmana na sceni, Debeli Precjednik postaju jedan od najboljih hardcore punk bendova na Hrvatskoj, a i šire. Odsvirali su preko 500 koncerata te iza sebe imaju četiri velike europske turneje na kojima su dijelili binu sa najvećim imenima svjetske punk scene. Ove godine slave 20 godina djelovanja na sceni i nedavno su objavili EP pod nazivom "Povijest bolesti" koji možeš besplatno skinuti ovdje , a ujedno i saznati kako im možeš pomoći da EP poprimi i vinilni oblik.


Noisefight je pulski melodic hardcore punk bend. Aktivni su od 2010. godine. Iako su imali nekoliko promjena u postavi, jedan su od aktivnijih pulskih bendova na sceni. Do sada su odsvirali brojne koncerte, uglavnom po Hrvatskoj i Sloveniji. Njihov jedini album Downward spiral možeš poslušati i slobodno skinuti ovdje.

Više o bendu Noisefight možeš saznati ovdje.