Helka Wu? + Neon Lies + Šlagvort na kraju

Helka Wu? + Neon Lies + Šlagvort na kraju
Subota, 28.11.2015.
Monteparadiso Club
Start: 22h

U subotu, 28.11.2015. u klubu Monteparadiso premijerno će nam se predstaviti zanimljvi Helka Wu, Neon Lies i Šlagvort na kraju.


Helka Wu? je tročlani bend iz Italije. Zajedno sviraju još od 2009. godine pod imenom Uncontrollable Urge, ali su prošle godine odlučili promjeniti ime i glazbeni pravac benda. Svoju buku sami definiraju kao psycho metal nasty punk noise, a moramo priznati da glazbeno previše ni ne odstupaju od te definicije.  Iza njih su dva izdanja - demo iz 2014. imena The Spring That Never Was i Parallel Play koji je izdan u petom mjesecu ove godine. 

Više o bendu Helka Wu? možeš saznati ovdje.


 
Neon Lies nastao je kao produkt hiperproduktivnog stvaranja i kreacije Gorana Lautara. Uz konstantno touranje, sviranje i snimanje sa Modern Delusion, Goran je uspio stvoriti i novi set pjesama koji će nam ovaj put premijerno odsvirati. Za razliku od Modern Delusion, Dykemann Family, Welcoming Committee In Flames i The Babies, ovog puta nastupa sasvim sam. Kaže da je Neon Lies projekt nastao pod velikim utjecajem ranog Tuxedoomoon, Suicide-a, The Screamers te omiljenih mu Joy Division.

Više o Neon Lies možeš saznati ovdje.

 

Šlagvort na kraju iliti skraćeno ŠNK je četveročlani post-punk/neold wave/noise bend iz Zagreba. Iza njih su dva izdanja - prvo izdanje pod nazivom "12" izdano od strane Franjićevog Slušaj Najglasnije prošle godine, dok je drugo izdanje naziva SES svjetlo dana ugledalo u svibnju ove godine, a proizašlo je iz kuhinje Gorana Lautara snimano kao live session u sklopu XXX Tape Sessions. Radi se o mladom bendu u svakom smislu te riječi koji će nas svojim zvukom podsjetiti na neka davna vremena kada su na sceni bili aktualni bendovi poput Šarlo akrobate, Električnog orgazma...

Više o bendu ŠNK možeš saznati ovdje.