opet ludi vikend..;)

danas, petak..
Podzemlje Rojca
oko 22h
počinj
e REGGAE/DANCEHALL BASHMENT by King Shango Soundsystem..
upad je 10 kunelica, dodji da se gibaš :))
http://www.myspace.com/kingshangosounsystem

12.04.2008.-subota
Podzemlje Rojc-Pula

..nakon što su u zadnji tren otkazali svoj nastup u veljači, ove nam subote ipak dolaze NO REASON iz Trsta, uz support njihovih slovenskih prijatelja The Language of Thought Hypotesis..očekuje nas večer ispunjena bijesnim ritmovima i riffovima ovih dvaju metal/hardcore/experimental/death bendova..

NO REASON je peteročlani bend iz Trsta koji spaja raznorazne utjecaje u nešto što je nemoguće definirati u samo jedan žanr. Radi se o mješavini modernog metala, njihovog viđenja hardkora uz zanimljive iskorake..bend svirkom stvara diverzije zvukova, sa agresivnih dijelova često skače na nešto melodičnije i sporije, što je definicija puno puta viđena u crossoveru i numetalu sa kraja 90.ih ..definitivno nešto što nismo navikli gledati u Podzemlju. Svoj kaotični zvuk prvi puta su počeli stvarati u ljeto 2000.te, da bi nedugo nakon prvih sviračkih koraka kasnije te godine izdali i prvi demo. Nakon toga bend mijenja postavu te 2003. snima novi EP sa 6 novih stvari..kako vrijeme prolazi, postava se i dalje mijenja, a u Pulu nam dolaze sa zadnjom koja funkcionira od 2005. Kako sve to zvuči, poslušajte na http://www.myspace.com/1noreason1 ..

THE LANGUAGE OF THOUGHT HYPOTESIS (Slovenija) postoje od kraja 2006., od kad su snimili par demo snimaka..glazbu koju sviraju opisuju kao metalcore sa uletima melodičnog deathmetala..glazbu benda poslušajte na http://www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis

Metalom zaguljena večer počinje iza 22:00, u Podzemlju Rojca