nadolazechi punk/hardcore/metal weekend

25.04.PETAK
PODZEMLJE ROJC; Pula
..22:00h..

..Palermo hardcorepunk attack!!..

..oba benda dolaze sa Sicilije, u sklopu „Extreme South Terror Tour 2008“, i ovo im je jedini koncert u Hrvatskoj..za sve ljubitelje oldschool hardcorepunka

F.U.G. (Italy) ..hardcore/punk..
BURST UP
(Italy)..thrash/hardcore/punk..

F.U.G. (Forty Upon Giacomazzi) postoje od ljeta 1999., od kad konstantno stvaraju svoj fenomenalni zvuk, ispunjen brzim ritmovima, bijesnim vokalima i utjecajima raznoraznih velikana oldschool hardkorpanka (Adolescents, Circle Jerks, Grems, Black Flag, Adrenaline OD, Minor Threat..“all the '80s punk-hardcore stuff..and more..“ )..do sad odradili par izdanja(dolje navedeni albumi i „i wanna eat meat“ EP iz 2000.e) i sudjelovali na par kompilacija internacionalnog karaktera. Prvi dugosvirajući CD , pod imenom „can I have your skull??“ izlazi im 2004. za Buffalo'66records , a trenutačno je u pripremi drugi cd koji bi trebao uskoro ugledati svijetlo dana pod imenom „Sumus Animalia“ (sa kojeg smo, tek toliko da napomenem, skinuli stvar koja se vrti na MP majspejs profilu)..uz novi autorski album, bend također uskoro snima svoju verziju legendarnog „Skins, Brains & Guts“ EPa by 7 SECONDS, kao posvetu bendu čije su stvari voljeli skidati u svojem nastajanju..
Stare i nove stvari, te još poneke infose potraži na http://myspace.com/fughc i tako se pripremi za furiozan nastup benda koji stvarno vrijedi pogledati..

BURST UP su počeli svirati 2004., sa željom stvaranja brzog hardkora, inspirirani različitim bendovima poput Spazz, Charles Bronson, Asshole Parade..u ljeto 2005. snimaju prvi cd, pod nazivom „Pure Faster Armageddon“, izdan u kolaboraciji više talijanskih diy izdavaštava, a trenutno promoviraju svježe snimljen materijal koji uskoro izlazi na split izdanju sa TrashBrigade iz Milana..njihov sirovi i bijesni hardkor (koji u pojedinim momentima podsjeća na najbolje dane sXe hardkora) poslušajte na http://www.myspace.com/burstup


26.04.SUBOTA
PODZEMLJE ROJC, Pula

..22:00h

..new death/black metal adventure..

SIDUS TENEBRARUM (Italy) extreme death/black metal..

SIDUS TENEBRARUM je rođen 2001. u Pordenoneu (Italija)..godinu dana poslije rade prvi demo snimak pod imenom „sidus tenebrarum“, snimljen i produciran u lokalnom studiju nazvanom „Black massacre records“. Nakon lagane afirmacije i promoviranja svojih prvih autorskih uradaka, rade pauzu koju koriste da bi snimili nove materijale. Tako da dvije godine kasnije sami izbacuju „dimlight“ mini album, koji nagoviješćuje lagano mijenjanje zvuka, od stare škole ka sve ekstremnijem black metalu. 2006. počinju raditi nove stvari, međutim, uslijed raznoraznih peripetija, album je snimljen tek u ožujku 2008. i trenutačno čeka na izdavača koji bi ga pretočio u stvarnost.. dok mi čekamo, oni će lijepo jedan đir do Pule, pa možda i ovdje negdje pronađu nekog metal maniaka koji će ih izdavanjem potpomognuti.

http://www.myspace.com/sidustenebrarum