Podzemlje Rojca (Pula) vas poziva na distorzirani vikend!Prvi vikend u ožujku 2009. konačno dočekujemo distorziju koja nam je lagano zafalila prva dva mjeseca ove godine.

06.03./Petak
METAL SLUŠAONA by DJ Dino (Pula

07.03/Subota
LIVE YOUR CHOICE (Labin)- hardcorepunk
USELESS (Labin) - hardcorepunk
BIKINI SCHNAPPS (Zg/Pu) - trashfolkpunk start točno u 22:00

--------------------------------------------------------------------------------

U petak, 6.03. nam se vraća Dino da svojom plejlistom napravi pravu feštu za sve metal headbangere. Podzemlje ga ugošćuje po drugi puta, sa odličnim sjećanjem na prvo metal okupljanje ovog tipa. Žanrovski svedena pod metal i apsolutno sve što vam može pasti na pamet pri spomenu metala, METAL SLUŠAONA DJ. Dina prava je uvertira za ono što nas čeka idući dan.

-start: 22:00

U subotu 7.03. će Podzemljem Rojca protutnjati diy hardcorepunk feeling, nošen dragim prijateljima iz Labina koji dolaze sa dva benda predstaviti što se dešava u njihovoj maloj meki domaćega hardkora- USELESS i LIVE YOUR CHOICE, dva benda koja datiraju iz otprilike istog razdoblja (2004.-05.), sa time da prvi sviraju cijelo vrijeme i polako nadopunjuju svoj hardkorpank sve zrelijim tekstovima i nabrijanijom muzikom, dok su se potonji nakon poduže pauze sad ponovno latili instrumenata da bi nam servirali svoju porciju bijesnog ultrabrzog hardkora. Da fešta ipak bude potpuna, dolazi nam mladi Zagrebačko-Pulski bend pod imenom BIKINI SCHNAPPS za koje se po sjevernijim dijelovima naše zemlje priča da su utemeljitelji novog žanra domaće nezavisne scene, svedenog pod naziv „folkpunk“. Stariji pratioci pulske scene sjetit će se Dilber Benda i njihovog „kafana fakultet“ albuma koji i dan danas zna poneke baciti u trans u kasnim jutarnjim satima. Nadajmo se da će Bikini Schnapps dostići njihov renome (kako snimkama, tako i nastupima); do tad, imamo ih priliku poslušati u našem gradu i dati im vjetar u leđa za „nove pobjede“.

..po završetku slijedi set svega i svačega sa plejliste DJ. Fazana iz Podzemlja..

-start: 22:00

USELESS http://www.myspace.com/uselesslabin

http://www.labinhardcore.com

BIKINI SCHNAPPS www.myspace.com/bikinischnapps

------------------------------------

Vidimo se!