Attrito + Disaster + Public Disgrace @Monteparadiso Club

U subotu, 01.02.2014. u Monteparadiso Club, u sklopu svoje europske turneje dolazi talijanski hardcore punk bend Attrito, koji će nastupiti uz poznati šibenski hardcore/metal/punk bend Disaster te pulski hardcore punk bend Public Disgrace.


Attrito je hardcore punk bend iz Italije, aktivan od 2008. godine. Njihova glazba je brza, energična i beskompromisna, pravi spoj hardcorea '80ih s utjecajima moderne škole. Prenoseći putem svoje glazbe antifašističke poruke, u svojim tekstovima često kritiziraju svijet oko sebe, uzimajući redovito na metu nacionalizam, seksizam, ratove, nepravdu... Do sada su nastupali po cijeloj Europi, dokazujući da u glazbi jezične barijere ne postoje, jer unatoč tome što su njihovi tekstovi na talijanskom jeziku, njihove poruke svima su jasne.

Više o bendu Attrito možete saznati ovdje.


Disaster je priča uz neke svoje stanke i odmaranja stara 14 godina. Uvijek vođena temeljima prijateljstva, promijenila je glavne likove, kao i tematiku nekoliko puta. Od chaos dis-a, crusta do grinda, ali uvijek sa hc/punk d.i.y. pristupom. Iza sebe ostavlja Night Fallin' Down (2003.) kazetu i Disaster (2006.) cd te izlazi na KAZINU - live iz Kocke, V/A Blind to The Truth cd i Hladan Balkan kompilaciji. Uz više manje sličan zvuk i uvijek isti pristup, pričaju život dalje kroz distorziju za sve dobre ljude, prijatelje, za scenu, za sebe.

Više informacija o bendu Disaster možete pronaći ovdje.

Public Disgrace je pulski hardcore punk rock bend, nastao kao zajednički projekt članova bendova Nulla Osta, D.J. And The Wootchyak i Pasmaters. Prošle godine izdali su album pod nazivom Ajmo razlaz!. S obzirom da se radi o iskusnoj ekipi koja ima dugi "staž" na pulskoj hardocore sceni, od njihovog koncerta može se očekivati samo jedno - pulski hardcore u svojem najboljem izdanju.

Više o bendu Public Disgrace možete saznati ovdje.


Koncert će započeti u 22 h.

Facebook event.

Google + event.