Mašinko + Saša 21 @Monteparadiso Club

U petak, 21.02.2014. u Monteparadiso klubu nastupiti će pozntati zagrebački punk rock bend Mašinko i pulski rock bend Saša 21. Saša 21 nastupiti će umjesto ranije najavljivanog benda Saučešće, koji nažalost, zbog zdravstvenih problema neće nastupiti.

   Mašinko je šesteročlani punk rock bend iz Zagreba. Bend aktivno djeluje od 2010. godine. Iza sebe imaju odrađene brojne koncerte, a publici su poznati upravo po odličnim live nastupima. Dosad su objavili dva samostalna albuma, jedan božićni singl, dvostruki album s kolegama iz prijateljskog benda. Njihov najnoviji album pod nazivom "Svugdje je doma, ali lijepo je najljepše" , koji je izdan tek nedavno, možete poslušati ovdje.

Više o bendu Mašinko možete saznati ovdje.


Saša 21 je autorski punk rock trio iz Pule koji predvodi Saša Milovanović, poznat kao Sale Veruda, gitarista legendarnih KUD Idijota. Radi se zapravo o obnavljanju projekta u okviru kojeg je Sale 2004. snimio solo album “VD-i1″. Danas uz Salea grupu Saša 21 čine Boris Kvaternik, basista i vokal, glazbenik s dugogodišnjim stažom na pulskoj sceni, ujedno i originalni basista Saše 21 koji je 2004. sudjelovao na snimanju albuma, te Kristijan Bijažić (Pitzek), bubnjar i vokal, također iskusni glazbenik, bio je članom mnogih lokalnih bendova: Manekeni, KUD Idijoti...Kako je osnovna ideja albuma bila jednostavnost, tako i opisuju svirku novog benda: elementarne, bazične, kratke pjesme isporučene kroz ogoljeni rock zvuk trio formacije. 

Koncert će početi u 22 sata.

Vidimo se!


Facebook event.