Agent Attitude i Dispossessed otvaraju novu koncertnu sezonu Monteparadiso kluba!

Agent Attitude + Dispossessed
06.10.2014.
Monteparadiso Club
Start: 22 h

Početkom listopada Montepradiso klub otvara svoja vrata, pa će tako u ponedjeljak, 06.10.2014. koncertom švedskog hardcore punk benda Agent Attitude uz support pulskog hardcore metal benda Dispossessed službeno započeti nova koncertna sezona Monteparadiso kluba.

U sklopu svoje europske turneje u Pulu na po drugi put dolazi švedski bend Agent Attitude, čija je priča započela prije četiri godine. Sviraju brzi, sirovi hardcore punk. Od svog osnivanja do danas izdali su 3 EP-a i 1 LP, a novi LP je trenutno u nastajanju. S obzirom na konstantne turneje po cijelom svijetu trenutno su najaktivniji bend u Švedskoj. Na pozornici Monteparadisa ćemo ih imati prilike pogledati po drugi put, s obzirom da su održali odličan koncert prošle godine na 21. Monteparadiso festivalu.

Više o bendu Agent Attitude možete saznati ovdje. Ideja o bendu koji kombinira novu i staru školu hardcorea i punka nastala je prošle godine, a kroz neke promjene u postavi i idejama, u lipnju 2014. rodio se Dispossessed. Pokušavajući kombinirati vlastite ideje i filozofije o glazbi, trude se na prvom mjestu zabaviti, a za glazbu koju stvaraju vjeruju da pripada sadašnjosti. Iza njih je samo jedan koncert u Fažanskoj kasarni, gdje su odlično prihvaćeni.

Više o bendu Dispossessed možete saznati ovdje.