Promocija albuma benda Saša 21 @Monteparadiso Club

Saša 21
Petak, 31.10.2014.
Monteparadiso Club
Start: 23:59

Prva live promocija albuma VD-i1 pulskog rock trija Saša 21 dogodit će se u petak, 31.10.2014. u Monteparadiso klubu. Kocert će započeti točno minutu prije ponoći, odnosno u 23:59 sati.


Nakon završetka karijere u KUD Idijotima, gitarist Sale Veruda je početkom 2012. pokrenuo novi bend, autorski rock trio Saša 21. Radi se zapravo o obnavljanju projekta u okviru kojeg je Saša još 2004. godine snimio solo album VD-i1. Iako je kompozitorski i izvođački to odavno bio potpuno zgotovljen i snimljen materijal prije 10 godina, rad na ploči se produžio te je sljedom svih događaja odštampani album sredinom 8. mjeseca stigao u Pulu. Cilj okupljanja i pokretanja Saše 21 bilo je izdavanje albuma na vinilu, a koprodukcijom etiketa Dirty Old Label i PDV-a taj cilj je ove godine i ostvaren.

Bend je do sada imao brojne koncerte u regiji, dva radijska nastupa uživo u emisijama Bez Anestezije i Revija na ledu, a trenutno su u tijeku pregovori za nastupe u Sloveniji i Zagrebu.

Svoj glazbeni izričaj Saša opisuje kao elementarne, bazične, kratke pjesme isporučene kao ogoljeni rock zvuk trio formacije.

Osim albuma, Saša 21 ima spot za pjesmu Vesna 2, a njeno koncertno predstavljanje u Mimozi prekinula je - racija. Zatečena publika u čudu se međusobno pogledavala, a kasnije se u kuloarima prepričavalo da je sve to Saša sam organizirao samo da bi svirao kraće i tako se osvetio ministru Liniću zbog uvođenja fiskalnih kasa?

Nakon još jednog radijskog predstavljanja albuma u emisiji 'Revija na ledu' na radio Puli od 21.10.2014. bend ima prvu pravu gradsku live promociju albuma u klubu Monteparadiso u Puli na Halloween (ispalo je slučajno).