808 Volume 2

808 Volume 2
Tikach + Zolium + Tone Tuoro + DJ Kool S
Petak, 27.11.2015.
Monteparadiso Club
Start: 22h
Nakon uspješne prve epizode 808 partyja u klubu Monteparadiso nastavljamo dalje s vrućim dinstanim događajem. Dinstagram dvojac (Neozmiljan i MC Renesansa) pripremili su ponovno samo za vas novi party koji će se održati 27.11. u klubu Monteparadiso. Osim što ćemo se ponovno družiti i veseliti uz naše drage prijatelje i suradnike Tikacha i Zoliuma, stižu nam i posebni gosti - fažanski DJ Kool S te zagrebački Tone Tuoro aka Tony Brown koji će promovirati svoj EP. Domaćini su i ovog puta Neo Zmiljan i MC Renesansa.
 

Dinstagram vas poziva da se kao i posljednjeg petka zabavite, uživate, flexate, mrdate kukove i zdinstate na nezaboravnom hip-hop party-ju. We the worst baby!!!


Riječki DJ pod imenom Zolium u glazbi je oduvijek. Kroz godine je više svojeg vremena provodio na kompjuteru i na Internetu otkrivajući nove stvari, pa tako i glazbu. U ranijim godinama počeo je s tipičnim gangsta rapom i hip hopom te kroz godine prešao na drum & bass, techno te house. Sada u 2015. godini pušta uglavnom trap svakakvih vrsta, glazba u kojoj se mogu pronaći različiti utjecji svih žanrova inspirirani Southern hip hopom.

Više o Zoliumu možeš saznati ovdje.

Tikach je DJ iz Rijeke s trenutnom adresom u Zagrebu, pušta muziku desetak godina. Počeo je s technom i drum and bassom, a nakon toga je nekako napustio žanrovske okvire. Član je Six Martinis crew-a s kojim vodi program već dvije godine. Nastupao je po cijeloj Rijeci, ali i ostalim gradovima lijepe naše. Bavi se produkcijom i svira nekoliko instrumenata. Sada pušta trap, hip hop, cloud rap, elec. beats i sva nova čudesa interneta.
 

Više o Tikachu možeš saznati ovdje.

Kool S je dj koji je pasivno zaljubljen u ploče, pogotovo 7'' sa tvrdim bubnjevima,isto tako fanatik je za pronalažanje tih rare 7'' pločica bilo kojeg žanra. U setove stavlja najviše funka, soula ali je isto tako teški salsa ovisnik. Dio je kultnog kolektiva Kopaj Ovo a nastupe broji svugdje po hrvatskoj, sloveniji i srbiji.
 

Saznaj više i poslušaj ovdje.

Zagrebački reper koji izvodi svoje pjesme na engleskom, Tone Tuoro, 27.11. u Monte Paradisu promovira svoj novi EP 90s Kid (Jabbaton Rec.). Tone je član Blackout ekipe i Chew The Fat! Croatia s kojom je nastupao na mnogim regionalnim festivalima (Exit, Terraneo, Fresh Island, Seasplash, Outlook, etc.) i održava jedno od posjećenijih klupskih programa u Zagrebu. Tone radi pretežito old school Hip Hop s modernim twistom!  


Saznaj više i poslušaj ovdje i ovdje.