Border Bastard + Hobos

Border Bastard + Hobos
Subota, 13.02.2016.
Monteparadiso Club
Start: 22h

U subotu, 13.02.2016. u Monteparadiso klubu iz susjedne nam Italije stižu Border Bastard i Hobos. Soundom slični, ali stilski različiti, sigurno nikoga neće ostaviti indiferentnim, a posebno one koji iščekuju energičan koncert začinjen bijesnim rifovima i eksplozivnim hammeringom A da njihov sound hardcorea i punka s primjetnim utjecajima rock'n'rolla, ali i death metala čine super kombinaciju pokazali su i na split 7'' izdanom u prvoj polovici prošle godine.


Border Bastard je trojac iz mjesta pograničnog područja blizu Trsta, a aktivni su od 2009. godine. Sviraju sirovi rock'n'roll u kojemu se mogu pronaći što sporiji i teži rifovi, ali i agresivna brzina i nemilosrdnoost old school punka. Njihov live nabijen je energijom, intenzivnom gitarskom distorzijom i bubnjarskim ludilom.Iz okolice Venecije stižu nam Hobos, četiri punkera koji sviraju metal. Činjenica da se još uvijek ne mogu odlučiti preferiraju li više metal, hardocre ili rock'n'roll itakako je primjetna u njihovom zvuku. Urlaju na talijanskom jeziku protiv kretena, policije, svećenstva... ma općenito ljudske rase koja nastanjuje planet, pa možda i protiv tebe :)


Koncert uobičajeno starta u 22h, a u međuvremenu nas možeš pratiti na službenim Facebook stranicama. Vidimo se u Monteparadisu!