Antares + Aimless Arrow @Hacklab

Antares + Aimless Arrow
Nedjelja, 21.02.2016.
Monteparadiso Hacklab
Start: 22:30h 

U nedjelju, 21.02.2016. u radni tjedan nas uvode uvijek rado viđeni gosti kluba, najbrži bend Italije, speed punkeri Antares uz support novog pulskog benda Aimless Arrow. Ali ovog puta u Hacklabu! Nemoj kasniti jer koncert počinje točno u 22:30h!Ovog puta odlučili smo se za nešto novo, a zapravo staro, ali uvijek divlje. Tako se u nedjelju koncertno vraćamo u prvi klupski prostor Monteparadisa, kojeg danas svi poznajemo po imenu Monteparadiso Hacklab. Idealna prilika za sve starije da se prisjete gornjeg kluba i još jednom utvrde da ništa nije kao prije, dok će oni drugi, mlađi, oplemeniti svoj život za jedno novo iskustvo. 

Nastupaju talijanski speed punkeri Antares koje, vjerujemo, ne trebamo pretjerano predstavljat s obzirom da više ni ne brojimo koliko su nas puta oduševili na stageu kluba. Za njih će publiku zagrijati novi pulski projekt Aimless Arrow. 

Ponavljanje je majka znanja, pa tako još jednom naglašavamo da koncert počinje točno u 22:30h! Da ne bi bilo nismo znali ;)

PS Ne brini, s klubom je sve ok, i dalje je u funkciji i na mjestu. Tamo se ponovno družimo nekom drugom vikend prilikom o kojoj ćete, kao i uvijek, biti pravovremeno obaviješteni.

Vidimo su u Monteparadiso Hacklabu!