Svoga Tijela Gospodar 8 - Koncert za Tunu

SVOGA TIJELA GOSPODAR
8. memorijalni koncert za Tunu
Subota, 01.10.2016.

Monteparadiso Club
Start: 22h 

16.08.2016. navršilo se sedam godina od prerane smrti Antuna Krajinovića – Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene njegovi prijatelji i ove godine organiziraju 8. po redu memorijalni koncert.


Nakon sedam koncerata na raznim lokacijama u Zagrebu (koncerti su se godinu za godinom redom održavali u Pauku, Močvari, Jedinstvu, Medici, Ksetu, Tvornici kulture i Vintage Industrial Bar-u) ove godine smo odlučili napraviti „gostovanje“ memorijala u nekom drugom gradu. Pula i Monteparadiso su bili logičan izbor zbog Tunine posebne veze sa tim gradom i lokalnom pank scenom i ekipom. Na žalost, i svoj posljednji koncert Tuna je odsvirao upravo na Monteparadiso festivalu 2009. godine.

SVIRAJU:

POTPUNO SAMI (zg)
Iako je prošlogodišnje okupljanje starih članova Mikrofonije bilo zamišljeno kao jednokratno, nakon odluke da ove godine memorijal napravimo u Puli, 4 bivša člana (Plajo, Mario, Bubić i Dario) odlučili su se još jednom okupiti za ovu priliku i odsvirati legendarne pjesme koje su zajedno sa Tunom kroz godine svirali. Obzirom da Mikrofonija kao bend bez Tune nije moguća, odlučili su se za ime POTPUNO SAMI prema jednoj od pjesama. Ovo nije tribute bend, ovo je sjećanje na Tunu od strane frendova iz benda.
Postava:
PLAJO - bubanj
MARIO - vokal, gitara
BUBIĆ - gitara
DARIO - bas

MAŠINKO (zg)
Pankrok

FRKVENCIJA (pu)
Iako već neko vrijeme nisu aktivni kao bend, rado su se odazvali pozivu da odsviraju ovaj koncert za dragog prijatelja.

ŠTA TE BOLI KURAC (ri)
Punk bend, svira od 2008.